Vacature: Administratief medewerker 25 uur 2019-07-09T13:34:00+00:00

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker voor 25 uur per week voor onze Natuur-KDV en BSO Struin in Nijmegen. Herken jij jezelf in onderstaande vacature? Stuur dan je motivatiebrief en wie weet kun jij snel bij ons aan de slag!

Algemeen

Struin is een centrum voor natuurpedagogiek, die door kenners wordt gezien als “de groenste Kinderopvang van Nederland”. Bij Struin kunnen kinderen zich in de natuur onbeperkt ontwikkelen. Het kind leert bijvoorbeeld om samen te werken met andere kinderen, ontwikkelt zijn creativiteit en ontdekt de natuur. De kinderen spelen met duurzame, natuurlijke en daarom vaak vrij beschikbare materialen. Alles wat de natuur biedt kan worden gebruikt tijdens het spel. Hierbij staat respect voor de natuur voorop. Als het geen educatieve waarde heeft, worden geen takken van bomen getrokken of bloemen geplukt. Elk seizoen en elk weertype biedt specifieke speelmogelijkheden. Bestuderen van alles wat groeit en bloeit in de lente. Vissen in de zomer. Hutten bouwen en paddenstoelen zoeken in de herfst. Vuurtje maken in de winter. Spelen op het ijs of sleeën van een heuvel. Schminken en kliederen met modder in de regen. Of zwemmen in natuurwater als het warm weer is.

Profiel

Je bent een zeer zelfstandig werkende digitale duizendpoot met passie voor natuur die indien nodig ook invalt op de groep. Je doorziet snel alle samenhang in de administratie en hanteert deadlines rond factureren, verwerken van aanmeldingen en plaatsingen. Je vindt het leuk om processen mooi te laten lopen waardoor je samen met Kids@dmin, ons administratiesysteem, vernieuwingen realiseert die leiden tot efficiënter en effectiever werken. Ouders voelen zich door jou geholpen, ook als zij niet realiseerbare vragen hebben. Je vind het leuk om collega’s te helpen met de praktische uitvoering van het administratiesysteem.

Jouw voelsprieten voor (wettelijke)ontwikkelingen in de branche kinderopvang en de AVG zijn goed ontwikkeld en je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het MT over gevolgen van veranderingen binnen de organisatie voor de administratie en AVG. Je denkt beleidsmatig, hebt geduld en humor.

Functie

Je werkt vanuit het kantoor van Struin en beheert de volledige kind-/ouderadministratie via het administratiesysteem Kids@min en Google Drive. Daarnaast voer je losse (beleids)taken uit.

Dit houdt in:

  • Het verwerken van aanmeldingen en opzeggingen;
  • Het aanbieden, maken en wijzigen van contracten voor de kinderen die Struinen;
  • Het volledig “voeden” van het administratiesysteem met data zodat alle out-put (facturen, ophaallijsten, planningen) kloppen;
  • Het beheren van de email;
  • Het informeren van ouders en geïnteresseerden;
  • Het maken en implementeren van beleid rond de administratieve processen en AVG;
  • Het op orde houden van alle protocollen en wettelijke toepassingen van de AVG (Privacywet).

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over de kwalificatie Pedagogisch Medewerker volgens CAO Kinderopvang, maar bent bij voorkeur hoger opgeleid (SPH/CMV/Pedagogiek). Dit ivm het moeten kunnen invallen op de groepen.

Daarnaast heb je door opleiding of ervaring veel kennis van, en werkervaring met digitale systemen. Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en kunt omgaan met druk.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een gepassioneerd en professioneel team, 50 % man/vrouw, met gemiddeld een HBO achtergrond. Een inspirerende werkplek. Salariëring gaat conform CAO Kinderopvang.

Voldoe je aan boven gestelde eisen, is het jouw passie om processen in een groeiend bedrijf mooi te laten lopen én ben je pedagogisch onderricht, dan zien we je motivatiebrief met CV graag uiterlijk donderdag 25 juli tegemoet!

Informatie

Struin is van 12 juli tot en met 19 juli gesloten en niet bereikbaar in verband met de Nijmeegse 4-daagse.

Voor meer informatie over de vacature kun je op 11 juli contact opnemen met Marieke Sprenger 024-7506085 en vanaf 22 juli met Joël Kasser 06-11128268

Soort dienstverband: Deeltijd